Institūta pasniedzēja Inga Rubene absolvējusi Garīgā koučinga programmu

2022. gada 29. jūnijs

27.jūnijā Lucernā (Šveicē) Integrālās izglītības institūta pasniedzēja Inga Rubene absolvēja INSTITUT ZEN & LEADERSHIP programmu padomdevējiem un koučiem Garīgais koučings (Spirituelles Coaching).

Garīgā koučinga kurss ir inovatīva programma, kuru radījusi Šveices psiholoģijas doktore un zen meistare Anna Gamma. Programmā lekcijas lasa arī politikas un vadībzinātņu eksperte Dr.Barbara fon Meiboma, psiholoģe Gabriele Geigere-Štapela un citi pasniedzēji.  

Garīgais koučings ir tradicionālā koučinga būtisks paplašinājums, veicinot cilvēka potenciāla attīstību un jaunas orientācijas atrašanu krīžu periodos. Garīgais koučings īpaši uzsver cilvēka garīgās inteliģences (SQ) attīstīšanu. Ar garīgā koučinga palīdzību cilvēks tiek ievadīts personības visaptverošas (holistiskas) transformācijas ceļā, iekļaujot uzņēmējdarbību, sabiedrību un dzīvi uz mūsu planētas.

Būtisks garīgā koučinga elements ir garīgās prakses, bet jo īpaši - meditācija. Tā attīsta koncentrēšanās spējas, ved pie iekšējas atbrīvošanās un māca pievērst uzmanību būtiskajam.

Programma ir balstīta uz personības, sistēmu un transpersonālās psiholoģijas atziņām, mūsdienu vadības teorijām un koučinga koncepcijām, tās apvienojot ar tradicionālajām Austrumu un Rietumu gudrības tradīcijām.

Mācības šajā programmā ilga no 2018. līdz 2022.gadam.

Inga Rubene ir diplomēta pedagoģe un autorizēta kontemplācijas skolotāja (Lassalle Kontemplationsschule via integralis). 

 

Attēlā INSTITUT ZEN & LEADERSHIP vadītāja Dr. Anna Gamma pasniedz Ingai Rubenei diplomu par programmas sekmīgu beigšanu.