Ričarda Rora vizīte Rīgā

Juris Rubenis • 2018. gada 25. jūlijs

Integrālās izglītības institūta vārdā sirsnīgi pateicamies mūsu draugiem un atbalstītājiem par palīdzību pie izcilā garīgā skolotāja Ričarda Rora vizītes sagatavošanas un īstenošanas.

Īpaši pateicamies apgādam Zvaigzne ABC, Radio SWH, Jaunciema Ostas jahtklubam, Rīgas Lutera draudzei un Latvijas Nacionālajai bibliotēkai!

Milzīgs paldies Indulim Paičam, Jānim Zaržeckim, Indrai Sproģei, Gunai Zaķei-Baltai, Jurim Pīlēnam un Mārim Lagzdiņam!

Īsā Latvijas apmeklējuma laikā (18.-21.jūlijā) Ričards Rors nolasīja lekciju “Kāds garīgums mums ir nepieciešams?” Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, kā arī vadīja seminārus kontemplācijas skolotājiem un interesentiem “Kontemplācijas prakse” un “Tikai šis”.

Esam gandarīti, ka R.Rors pauda pilnīgu atbalstu Integrālās izglītības institūta darbam un nākotnes plāniem. Viņš uzsvēra šāda veida izglītības projektu nepieciešamību mūsdienu pasaulē.

R.Rors arī sniedza interviju Integrālās izglītības institūta mājaslapai un žurnālam “Klubs” (tā tiks publicēta septembra numurā). Plašs raksts par R.Rora apmeklējumu būs lasāms arī žurnālā “Annas psiholoģija”.

Pateicamies 560 R.Rora galvenās lekcijas (LNB) klausītājiem, kā arī divu pārējo semināru dalībniekiem! Priecājamies, ka esam saņēmuši tik daudz sirsnīgu atsauksmju no šo pasākumu apmeklētājiem.

Daudzi cilvēki mums ir jautājuši par iespēju noskatīties Ričarda Rora lasītās lekcijas. Informējam, ka lekciju un intervijas videoieraksti tuvākajā laikā būs pieejami Institūta mājaslapas apmeklētājiem.

Sekojiet līdzi jaunumiem!